Kurs i PMU

Grunnkurs

Kursinnhold: Pigmentering av eyeliner, lipliner med leppefyll og bryn. Videre er det en betydelig del teori hvor vi deler våre erfaringer og kunnskap. Etter godkjent grunnkurs hos SOL PMU AS kan du starte med behandling av klienter. Kurset starter kl 10.00 første dag og kl 09.00 øvrige dager. Vanligvis avslutter vi rundt kl 17.00, men vær forberedt på at det kan bli litt lengre dager.

Vi antar at du har sett websiden vår: www.solpmu.no, samt vår blogg hvor vi legger ut resultatene av utførte behandlinger:www.sols.blogg.no. Vi legger også ut bilder på Instagram: solpmu.

Som kursarrangør har vi en egen modelldatabase, så vi stiller alltid med en eller flere modeller til hver elev; alt etter behov. På den måten får alle utøvd PMU og alle blir kurset på riktig måte.

Hver enkelt elev får god reklame via bloggen vår samt fra Instagram slik at de kommer godt i gang. Mange har hatt god nytte av den, og brukt den som en del av markedsføringen i startperioden.

Andre kurstilbud

SOL PMU tilbyr også andre typer kurs:

• Videregående kurs i bryn, lepper eller eyeliner for deg som har erfaring innen PMU og har gjennomført grunnkurs (2 dager for hver del).

• Oppfriskningskurs for elever som har gått grunnkurs men som vil føle seg tryggere med en fornyet gjennomgang.

• Hospitant for en uke – her blir du en del av vår klinikk for en uke. Programmet kan tilpasses noe til behovet. Forutsetter grunnkurs med tilfredsstillende resultat. Tilbudet tilgjengelig etter nærmere avtale.

• Temakurs.

Moderne kurslokaler

Våre kurs holdes – dersom ikke noe annet fremgår av kursinnkallingen – i vårt nye kurslokale på Bislett. Adressen er Pilestredet 75c, Oslo (Trikk 17/18 til Bislett stoppested er 2 min unna). Her er det hyggelige og fullt utstyrte lokaler hvor du får undervisning uten forstyrrelser fra klinikkarbeidet (Vår egen klinikk holder fortsatt til i Professor Dahls gt. 8b, like ved).

Priser og vilkår etter nærmere avtale.
Mail oss på: andreas@solpmu.com

COPYRIGHT © SOL PMU 2016. ALL RIGHTS RESERVED.